Jdi na obsah Jdi na menu

Předseda Jiří Tolar informuje

         Vážení rybáři a rybářky,

            Předem mé zprávy bych Vás chtěl pozdravit jménem svým i jménem výboru naší organizace. Jak všichni víte, vzhledem k přetrvávající pandemii koronaviru, není možné uspořádat Výroční členskou schůzi. Proto Vás chci o dění v naší organizaci informovat touto zprávou. Pro Vaše uklidnění vše běží podle plánu a chod naší organizace není výrazně narušen.

            Naše organizace čítá 126 členů včetně dětí a mládeže (103 dospělých členů, 10 je mládež a 13 dětí). Bohužel nás opustili tito členové:

  • Pan Ladislav Černý starší
  • Pan Josef Sedláček
  • Pan Zdeněk Šindelář
  • Pan Stanislav Mentl

Prostřednictvím účetního pana M. Řeřichy bylo podáno daňové přiznání. Po kontrole je vše v pořádku. Dále je zaplaceno povinné ručení a silniční daň za naše vozidlo a je zaplacená pojistka na objekt Rybárny. Naše organizace má vše řádně zaplaceno.

Nyní Vás seznámím se stavem našich rybníků. Všechny naše rybníky byly sloveny a zakomorovaná násada byla rozvezena po celém našem toku včetně revíru místního významu. Vzhledem k tomu, že zakomorované ryby byly z rybníka Huťský a nemuseli jsme je na jarní nasazení kupovat, ušetřili jsme výraznou část peněz.

Rybník Babinka – proveden výlov, odbagrováno bahno kolem čapu, násada roční lín, roční amur, kapr K1.

Rybník Ferdík – proveden výlov, násada roční lín, roční amur, kapr K1.

Rybník Nový – proveden výlov (násada převezena do Huťského rybníka), odbagrováno bahno a odvezeno, násada kapr K1 – připravena do Huťského rybníka.

Rybník Brigádník – proveden výlov, násada kapr K2 – 100 ks, bude dosazen kapr cca 1 kg – 300 ks.

Rybník Huťský – násada z Nového rybníka – kapr K2, K3, štika, dvouletý amur, rybník je plně osazen.

Po výlovech byla částečně opravena cesta na hrázi.

Za tuto práci je třeba poděkovat našim hospodářům a všem, kteří se v této nelehké době na výlovech podíleli.

Myslím, že toto je podstatná část mé zprávy, co jsme Vám chtěli sdělit a co Vás asi nejvíc zajímá. Ubezpečuji Vás, že výbor naší organizace bude pokračovat v zajištění chodu naší organizace. Doufám, že snad bude možné uspořádat nějakou akci, kde bychom se mohli sejít a některé záležitosti probrat osobně s Vámi. Mám tímto na mysli Výroční členskou schůzi, rybářské závody dospělých a rybářské závody dětí.

Tímto se s Vámi rozloučím a přeji Vám všem pevné zdraví a bohaté úlovky.

           

       Předseda Jiří Tolar