Jdi na obsah Jdi na menu

Dětské rybářské závody

Stejně jako v minulých letech se i letos  na rybníku Brigádník a nově na rybníku Nový uspořádala akce pro naše nejmenší, a to již tradiční dětské rybářské závody. Pro letošní ročník bylo vybráno nejen krásné datum 9. 9. připadající na druhou zářijovou sobotu, ale oproti loňskému roku nám přálo i počasí.  Malým závodníkům tak nic nebránilo zaujmout svá místa, nahodit pruty a vrhnout se na lov. Lítý boj mezi mladými rybáři a hladovými kapry započal přesně v devět hodin na Brigádníku, kde své dovednosti předvedli zejména ti starší a zkušenější, a to především kvůli velikosti ryb v tomto rybníce. Aby si závody mohli užít i úplně nejmenší účastníci, bylo rozhodnuto, že po svačině se bude v lovu pokračovat na rybníku Nový.  Po skončení závodů (cca ve 12 hodin) byly sečteny body a následně vyhlášeny výsledky. S výrazným náskokem se vítězkou letošních závodů stala Adélka Vrátníková s celkovým počtem 661 bodů. Druhé místo obsadil s 439 body Šimon Kasl. Na třetím místě se pak umístila Valentýnka Křišťanová s 371 body.

K úspěchu letošního ročníku přispělo nejen krásné teplé počasí, ale i hojná účast závodníků i diváků a mnoho a mnoho snězených klobás a ještě více zkonzumovaných piv : )

Tímto bychom rádi pogratulovali mladým rybářům a zároveň poděkovali všem divákům za účast! Fotky ze závodů naleznete ve fotogalerii.

Seznam závodníků:

  1. Adéla Vrátníková – 661 b.
  2. Šimon Kasl – 439 b.
  3. Valentýna Křišťanová – 371 b.
  4. Daniel Krňoul – 247 b.
  5. Jan Štecher – 175 b.

Rozálie Baránková, Daniel Weber, Petr Nekolný, Eliška Nekolná, Hana Samková, Vojtěch Sunek, Antonín Líva, Karel Líva, Matyáš Michálek.

Jelikož se letní sezóna nezadržitelně blíží ke konci a dětské rybářské závody představují její pomyslnou tečku, rádi bychom Vás informovali o chystaných podzimních výlovech. Na 7. 10. 2023 je naplánováno slovení rybníku Brigádník a Babinka. Výlov rybníku Huťský ve Staré Huti s možností nákupu ryb pak bude probíhat dne 17. 11. 2023.

img-20230910-wa0037.jpg